Επίσημη Ιστοσελίδα

Μεσιτών Ν. Χανίων

Ηρώων Πολυτεχνείου

Χανιά, Κρήτης

Compare Listings

Μοιραστείτε το!

Φόρμα Επικοινωνίας

Ο ΣΥ.ΜΕ.ΝΟ.Χ, ο επίσημος φορέας των μεσιτών του Νομού Χανίων βρίσκεται σε ανοικτό διάυλο επικοινωνίας τόσο με τους επαγγελματίες μεσίτες όσο και με τους ενδιαφερόμενους που αναζητούν το ακίνητο ή τα ακίνητα της επιλογής τους. Κοντά σας με καινοτόμες τεχνικές και ένα άρτιο δίκτυο μελών με σκοπό τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην αγορά ακινήτων του Νομού των Χανίων Κρήτης.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα ακίνητα ή τη διαδικασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν αναζητάτε πληροφορίες για κάποιο ακίνητο από το symenoch.gr επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο που το προωθεί:

Αν είστε Μεσίτης μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα Μεσίτες του symenoch.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Αν είστε Εκπρόσωπος ΜΜΕ ή επιθυμείτε να διαφημιστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Πόσο εκτιμάται η αξία του ακινήτου μου;

Μάθετε τους παράγοντες και τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αξία του ακινήτου σας, ώστε να έχετε μια πρώτη ένδειξη της τιμής πώλησης ή ενοικίασης του.

Ποια είναι η διαδικασία αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα;

Από τη στιγμή που βρήκατε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει στα Χανιά θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια απαραίτητα βήματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς.

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητο σας;

Τα μέλη του ΣΥ.ΜΕ.ΝΟ.Χ.  μπορούν να σας βοηθήσουν να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητο σας  με γνώμονα την αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα και την άριστη παροχή υπηρεσιών τους.

Επικοινωνία με Σύλλόγο Μεσιτών Χανίων - Αποποίηση Ευθύνης

Όλο το πληροφοριακό υλικό σχετικά με κάθε ακίνητο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο symenoch.gr, αποβλέπει στην ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την υποβολή των προσφορών τους στα αρμόδια μεσιτικά γραφεία. Το υλικό των πληροφοριών στον ίστοτοπο είναι ενδεικτικό και όχι εξαντλητικό και δεν δεσμεύει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους αγοραστές, τους πωλητές ή και ίδια τα μεσιτικά γραφεία . Όλα τα στοιχεία, οι περιγραφές και τα δεδομένα πρέπει να εξετάζονται λεπτομερώς και να επαληθεύονται από τους ενδιαφερόμενους. Ουδεμία εγγύηση παρέχεται για την ακρίβεια, πληρότητα ή επάρκεια των παρεχόμενων πληροφοριών και ο ΣΥ.ΜΕ.ΝΟ.Χ.  απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για οποιεσδήποτε ανακρίβειες, παραλείψεις ή παραδρομές, των συμπεριλαμβανόμενων σε αυτόν τον ιστότοπο πληροφοριών.