Επίσημη Ιστοσελίδα

Μεσιτών Ν. Χανίων

Ηρώων Πολυτεχνείου

Χανιά, Κρήτης

Εύρος Τιμής Από to

Compare Listings

eu-zin - symenoch chania estate agency

ΕΥ ΖΗΝ

Αν. Αρχοντάκη 3, 73100, Χανιά

  • Καταχωρημένα Ακίνητα: 3
  • Μεσίτες: 1
  • Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά

Επικοινωνία με ΕΥ ΖΗΝ

  • ΣΧΕΤΙΚΑ
  • Καταχωρήσεις
  • ΜΕΣΙΤΕΣ
  • MAP

Το γραφείο μας σαν ένα από τα παλαιότερα γραφεία ακινήτων στο Νομό Χανίων της Κρήτης (έδρα Χανιά) δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο αυτό έχοντας ήδη υλοποιήσει πωλήσεις σημαντικών ακινήτων και project σε επιλεγμένους επενδυτές και ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Στο ενεργητικό της εταιρίας μας υπάρχουν κάθε είδους ακίνητα (π.χ. οικόπεδα και αγροτεμάχια σε επιλεγμένες περιοχές για κατασκευή βιλών εντός ή εκτός οικισμών, παραδοσιακά, ιστορικά κτίρια προς ανακαίνιση, καθώς και έτοιμα κτίσματα από επώνυμους κατασκευαστές, όπως και ακίνητα επένδυσης π.χ. ξενοδοχεία, εμπορικά ακίνητα, και μεγάλες εκτάσεις κατάλληλες για διάφορες χρήσεις -εγκαταστάσεις γκολφ, παραθεριστικούς οικισμούς, συνεταιρισμούς,- κ.α.).

Ένα ικανό επιτελείο συνεργατών βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ακινήτων σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι συνεργασίες μας με επιλεγμένα γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα μας επιτρέπουν πέραν τούτου να δραστηριοποιηθούμε και πανελλαδικά έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στη δημιουργία σοβαρών συνδέσμων και δικτύων συνεργασίας. Όλα τα ακίνητα ελέγχονται σε συνεργασία με ειδικούς εκτιμητές, δικηγόρους, μηχανικούς κ.λπ. προτού προσφερθούν και οι διαπραγματεύσεις με ιδιοκτήτες και αγοραστές γίνονται βάση έγκυρων στοιχείων και συνεχούς έρευνας της αγοράς.

Η εταιρία μας είναι μέλος των εξής οργανισμών:

FIABCI – Παγκόσμιος οργανισμός εξειδικευμένων κτηματομεσιτικών γραφείων

ΣΕΚ  ΣΕΚ – Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών

CEI  CEI – Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Κτηματομεσιτών

ΟΜΑΣΕ  ΟΜΑΣΕ – Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος

ΕΒΕΧ  ΕΒΕΧ – Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων

ΣΥΜΕΝΟΧ   ΣΥΜΕΝΟΧ – Σύλλογος Μεσιτών Νομού Χανίων

 

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει επώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες και εταιρίες development καθώς και  επενδυτές κάθε είδους και μεγέθους.

Επιδίωξή μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας και της εμβέλειας των υπηρεσιών μας, ώστε το «εύ επιχειρείν» να οδηγήσει στο «εύ ζήν» που στόχος μας παραμένει να είναι συνώνυμο με την ασφάλεια των συναλλαγών και την ποιότητα της εξυπηρέτησης.

Καταχωρήσεις

€12,000,000
€3,600,000

τ.μ: 20000

Οικόπεδο


Έλενα Οικονομάκη

Ιδιοκτήτρια-Μεσίτρια στο ΕΥ ΖΗΝ